Foto: Printscreen Instagram/xxabbyc

Policija u Hong Kongu saopštila je da je uhapsila bivšeg supruga manekenke i influencerke Ebi Čoi, nakon što su otkrili delove njenog raskomadanog tela u iznajmljenom stanu na severu grada.

Njen nestanak prijavljen je u sredu, a delovi njenog tela pronađeni su u petak, zajedno sa mašinom za sečenje mesa, električnom testerom i nešto odeće u jedinici u okrugu Tai Po u petak popodne, saopštila je policija.

Policijski nadzornik Alan Čung rekao je na konferenciji za novinare u subotu da je bivši muž manekenke uhapšen dok je pokušavao da pobegne na pristaništu u Tung Čungu, na jednom od gradskih ostrva Lantau.

Načelnik Čung rekao je da je policija verovala da je nameravao da pobegne vodenim prevozom u trenutku hapšenja.

Bivši muž, zajedno sa njegovim bratom i roditeljima – koji su uhapšeni u petak – zadržani su na ispitivanju, dok policija nastavlja potragu za preostalim delovima Čoinog tela, rekao je Čung.

Kao model, Šoi je uživala u međunarodnom priznanju i fotografisana je na reviji visoke mode Eli Sab proleće leto 2023. u Parizu. Nedavno se pojavila i kao digitalni model naslovnice za luksuzni magazin L’Officiel Monaco i prisustvovala je ovogodišnjoj Nedelji mode u Parizu.

POGLEDAJTE JOŠ:

Takođe bila poznata kao uticajna osoba na društvenim mrežama, ima skoro 100.000 pratilaca na svom Instagram nalogu, koji sadrži fotografije na kojima pozira sa raznim luksuznim brendovima na lokacijama od Londona do Pariza i Šangaja i na jahtama u Hong Kongu.

Čoi je za sobom ostavila sina i ćerku, a oni će biti povereni na staranje manekenkinoj majci.