Foto: Shutterstock

Tri tinejdžerke iz Australije su navodno prevarile svoju drugaricu da dođe na lažnu zabavu gde su je zatim mučile nekoliko sati.

Majka pomenute devojčice je rekla da je njena ćerka potom izgledala „kao da će joj glava eksplodirati“. Istekla da je da je njeno dete imalo otečeno lice, crne oči i modrice.

Mama devojčice takođe tvrdi da je njena ćerka zadobila povrede kao što su ubod i prelomom ručnog zgloba. Navodno je imala i opeketone i bila je gažena dok je bila vezana, a navodi se da su na nju bačeni noževi i razbijene flaše.

Mama je rekla da su tri devojčice, od 12 do 14 godina, pozvale njenu ćerku na lažnu zabavu u svom domu nakon što su se s njom sprijateljile dve nedelje ranije. Mučena je više od pet sati po dolasku i provela je nedelju dana u bolnici, rekla je ogorčena majka.

Ona tvrdi da su njenu ćerku posle strašnog mučenja tinejdžerke naterale da sama očisti krv.

Ona takođe navodi da su joj devojčice pretile da će ubiti njenu porodicu, uključujući i njenog trogodišnjeg brata, ako nekome ispriča šta se dogodilo.

Skrivajući se na Airbnb-u sa svojom porodicom, majka povređene devojčice je rekla za medije: „Kada sam je videla posle incidenta pokušavala je da brani ove devojke govoreći: ‘Spasile su mi život, zaskočili su me na putu do njihove kuće’. Nije mogla da kaže istinu, ali ja sam znala da nešto nije u redu“.

Ona takođe tvrdi: „Ubodena je u koleno, samo je promašila tetivu, ali ima i prelom ručnog zgloba“.

PROČITAJTE JOŠ:

Mučni snimci, koje je Miror odlučio da ne deli, pojavili su se na društvenim mrežama, na kojima se vidi kako dve devojke guraju tinejdžerku u ugao, udaraju je, bodu nožem i smeju se dok je vređaju.

Slike objavljene na društvenim mrežama i GoFundMe pokazuju povrede koje je zadobila tinejdžerka.

Navodni incident dogodio se 11. marta u Tevantinu, zapadno od Nuse, na australijskoj Sunčanoj obali.

Policija Kvinslenda je podigla optužnicu, a u saopštenju su naveli: „U subotu 11. marta,13-godišnja devojčica bila pozvana u dom iz kojeg je kasnije sprečena da izađe i snimljena je dok je bila napadnuta, ismevana i sečena nožem u periodu od nekoliko sati“.

Jedna 14-godišnjakinja optužen je po četiri tačke za napad nanošenjem telesnih povreda. Njoj je određen pritvor i trebalo bi da se suoči sa dečjim sudom u Maručidoru sledećeg meseca.

Ostale devojčice od 12 i 13 godina takođe bi trebalo da se pojave u dečjem kasnije ovog meseca.

Devojčičina mama je postavila GoFundMe stranicu za svoju ćerku i do sada je prikupljeno 19.081 dolara.

Tvrdila je: „Nju su tokom nekoliko sati žestoko napale tri osobe i smeštena je u bolnicu na oporavak. Ovo nije samo fizička trauma već i psihička“.

BONUS VIDEO: Masovna pucnjava na Univerzitetu Mičigen

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar