Donald Tramp Foto:Tanjug/Michael Nagle/The New York Post via AP

Nakon što je Kamala Haris održala govor na Nacionalnoj konvenciji Demokratske stranke (DNC), reagovao je i Donald Tramp koji je izneo niz kritika na račun brojnih zvaničnika ove stranke.

U intervjuu za Fox News nakon obraćanja Haris, Tramp je ponovio da je ona užasna osoba.

„Ona je neuspešna. Ja sam uspešan čovek. Sjajno mi ide s latinoameričkim glasačima. Odlično mi ide s crnim muškarcima. Odlično mi ide i sa ženama jer one žele bezbednost”, rekao je Tramp.

Poručio je i da planira da se sastane s Robertom F. Kenedijem Jr. koji bi ga mogao podržati u kandidaturi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Imao sam odličan odnos s njim tokom godina, poštujem ga. On me poštuje. Nemam pojma da li će me podržati. Sastaćemo se i razgovarati o tome“, naveo je.

Pored Foxa, Tramp je objavio desetine komentara na društvenoj mreži Truth Social i kritikovao gotovo svaki deo njenog govora.

“Nije spomenula Kinu, nije spomenula energetiku, nije spomenula Rusiju i Ukrajinu, nije spomenula velike teme dana koje uništavaju našu zemlju”, dodao je.

Potpredsednica Demokratske stranke Kamala Haris u četvrtak je održala najznačajniji govor u svom životu, na poslednjoj večeri Nacionalne konvencije Demokratske stranke u Čikagu, tokom kojeg je i zvanično prihvatila svoju nominaciju za demokratsku predsedničku kandidatkinju.

BONUS VIDEO: Svi gafovi Džoa Bajdena: Od saplitanja do nevezanih misli i potpredsednice Tramp

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare