Foto: Frederick FLORIN / AFP / Profimedia

Telo Rose (5) pronađeno je pre nekoliko dana u kontejneru ispred zgrade u kojoj je živela, a za stravičan zločin osumnjičen je tinejdžer (16). U rodnom mestu devojčice održan je protest, a njena majka je slomljena od bola.

Svi okupljeni došli su kako bi odali počast tragično nastradaloj devojčici tražeći pravdu.

Devojčica se igrala ispred kuće u prepodnevnim satima pre nekoliko dana, kada je i nestala. Ubrzo nakon toga, tinejdžer (16) sam je prijavio policiji da je pronašao njene ostatke u kontejneru ispred zgrade.

Foto: Frederick FLORIN / AFP / Profimedia

Odmah po pronalasku tela, tinejdžer je priveden zbog sumnje da je upravo on kidnapovao i ubio devojčicu.

U pitanju je maloletnik koji je godinu dana proveo u popravnom domu, jer je u februaru prošle godine optužen za otmicu i silovanje dvoje dece starosti 10 i 11 godina. Navodno su u pitanju bili dečaci.

POGLEDAJTE JOŠ:

On je početkom februara pušten iz doma i vraćen majci, a njegovi rođaci tvrde da je od malena imao psihičkih problema i da je imao veoma teško detinjstvo.

„On je bolestan, viđao sam ga kako priča sa svojom biciklom. Ranije je vređao moju ćerku na ulici. Da sam ranije znao za to ošamario bih ga, to bi možda dovelo do toga da se pojavi policija i mi danas ne bismo bili ovde ovim povodom“, kazao je jedan čovek.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar