Foto: Instagram/liih_abencoada

Telo Aline Tamara (37) pronađeno je na plaži u Brazilu, samo nekoliko dana nakon što su spasioci pronašli telo njene prijateljice Beatris Tavares da Silva Farija (27).

Potraga za ove dve devojke bila je u toku od prošle nedelje, kada se njihov brod prevrnuo u nemirnom moru na obali Sao Paula.

PROČITAJTE JOŠ:

Telo Aline pronašli su spasioci iz Pomorske vatrogasne službe u petak ujutru.

Njena neutešna majka rekla je lokalnim medijima da je razgovarala sa ćerkom neposredno pre nesreće: „Mama, idem s prijateljicom, idemo na brod i uskoro ću biti kod kuće.“

Aline je postavila fotografije na društvene mreže, na kojima se vidi ona i prijatelji na luksuznoj jahti blizu Sao Vicentea, 29. septembra, neposredno pre tragedije.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Aline Tamara (@liih_abencoada)

Vanesa Odri da Silva, Kamila Alves de Karvaljo, Daniel Gonsalveš Fereira, Gabrijela Santos Lima i Natan Kardoso Soares da Silva, koji su takođe bili na brodu, spaseni su ubrzo nakon nesreće, prenosi The Sun.

Vlasti još istražuju šta je tačno izazvalo tragediju, a preživela Kamila Alves (20) izjavila je lokalnim medijima da su bili na rođendanskoj proslavi na jahti. Kako se proslava privela kraju, svi prisutni su podelili dva manja čamca i krenuli ka obali.

Jedan od manjih čamaca, iznajmljeni gliser, iznenada je pogodio veliki talas, što je dovelo do njegovog potonuća.

BONUSV VIDEO: Brodolom Estonije – najveća posleratna pomorska nesreća

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar