Timur Ivanov Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Svetlana Ivanova, supruga Timura Ivanova, zamenika ministra odbrane Ruske Federacije, zabavlja se na skijalištu u francuskim Alpima i troši milione na luksuznu garderobu i nakit u evropskim zemljama, sve dok njen muž učestvuje u donošenju odluka koje dovode do pogibije hiljade Ukrajinaca.

Tako je žena visokog ruskog zvaničnika viđena kako se zabavlja sa ruskim pop pevačem Valerijem Meladzeom i kupuje u buticima luksuznog odmarališta, prenosi Ukrajinska pravda.

Foto: Sharifulin Valery / TASS / Profimedia

Ispostavilo se da ona i njen suprug troše milione dolara na svoj životni stil, posedovanje palata, luksuznih automobila, nakita i mnogih drugih stvari koje ne bi mogli da priušte sa svojim zvaničnim primanjima.

Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Kada je pre godinu dana počela velika invazija, dok je Rusija bombardovala Ukrajinu, Svetlana je kupovala nakit u Parizu.

Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Prošlog leta Svetlana i Timur podneli su zahtev za razvod za koji novinari tvrde da je lažan. Šojguov zamenik je prošle jeseni sankcionisan od strane EU, ali njegova supruga nije.

POGLEDAJTE JOŠ:

Tako Svetlana i dalje može da putuje i troši novac na vrhunskim svetskim destinacijama, dok njen muž nastavlja da bude deo režima koji sprovodi invaziju u Ukrajini.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar