Nermin Sulejmanović, bodibilder i fitnes trener, koji je danas u Gradačcu ubio suprugu i sve prenosio na Instagramu, imao debeo dosije. Naime, on je i ranije bio privođen, a prema dostupnim podacima, bio je i član narko-grupe.

Prema navodima Avaza.ba, Sulejmanović je ubio tri osobe i dete. 

Na snimku koji je objavio na društvenim mfrežema, a koji je izuzetno uznemirujućeg sadržaja, vidi se krv vuda. Takođe, vidi se trenutka kada je upucao suprugu iz pištolja.

Nermin Sulejmanović Foto: Facebook

„Evo da vidite kako izgleda ubistvo uživo“, poručio je ubica.

Sulejmanović je pobegao sa lica mestama. U toku je potera za njim, specijalci su na terenu.

Foto: Avaz.ba

Potera za Sulejmanovićem i dalje traje, rekli su iz MUP-a TK.

Sulejmanović bio deo narko grupe Emira Kodžaga

Prema navodima BiH medija, Sulejmanović je bio deo član narko-grupe Emira Kodžaga.

Nermin Sulejmanović Foto: Facebook

Kodžaga je uhapšen u policijskoj akciji koja je izvedena u augustu 2013. godine u kojoj je uhapšeno još 17 osoba koje su se dovodile u vezu sa krivičnim delom neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Optužen je da je od marta do jula 2013. godine većem broju osoba u Tuzli prodavao marihuanu i heroin, navodi Klix.ba.

Pročitajte još...

Kodžaga je 2014. godine osuđen na dve godine zatvora. Ponovo je uhapšen 2017. godine zbog sumnje da je pucao ispred poznatog tuzlanskog ugostiteljskog objekta „Sezam Tenis“.

Incident se dogodio oko dva ujutru kada je Kodžaga zapucao prema E.S. nakon čega je nastala panika u ugostiteljskom objektu, ali nije bilo povređenih.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar