Cupra
Foto: Cupra/Promo

Tivatska policija uhapsila je ruskog državljanina V.D. (36) zbog sumnje da je na jedrenjaku ruskoj državljanki najpre uputio pretnje po život, zatim joj je zadao više udaraca u glavu, nakon čega je ostavio zaključanu u kabini broda koji je kasnije polio benzinom u nameri da ga zapali, saopštila je Uprava policije.

Navodi se da je policija postupala po prijavi oštećene, izašli su zajedno sa Službom zaštite i spasavanja, službom Hitne pomoći i posadom Porto Montenegra, na lice mesta, u blizini ponte u mestu Seljanovo i sprečili navedeni događaj.

Policijski službenici su na licu mesta zatekli više osoba od kojih su prikupljena obaveštenja, nakon čega je V.D. uhapšen.

PROČITAJTE JOŠ:

„On je, kako se sumnja, na jedrenjaku kojim su plovili, oštećenoj, takođe ruskoj državljanki, upućujući pretnje po život, zadao više udaraca u glavu, nakon čega je ostavio zaključanu u kabini broda koji je kasnije polio benzinom u nameri da ga zapali“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su oštećenoj u lekarskom izveštaju konstatovane povrede, dok je kod V.D. testiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

Protiv V.D. je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

„On će biti priveden na dalju nadležnost Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru“, stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO: Mega jahta – Ajkula na vodi od 600 miliona dolara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar