Alina Kabajeva vikala na učenicu
Alina Kabajeva vikala na učenicu na treningu ritmičke gimnastike Foto: / WillWest News / Profimedia

Alina Kabajeva, 41-godišnja ljubavnica ruskog predsednika Vladimira Putina (71) i bivša gimnastičarka, koja je 2000. na Olimpijskim igrama u Sidneju osvojila zlatnu medalju, snimljena je kako oštro razgovara s mladom ritmičkom gimnastičarkom.

Zbog oštrih kritika, tinejdžerka je, prenosi Dejli Star, bila na rubu suza.

– Diktatorka na treningu – ovako strani mediji, koji su preneli video objavljenom na Instagramu, opisuju Putinovu ljubavnicu.

Mlada sportistkinja Karolina Tarasova pohađa Alininu elitnu gimnastičku školu „Sky Grace Academy“ u Sočiju. A nakon što je tokom svoje rutine nekoliko puta ponovila istu grešku, Kabajeva joj je rekla da je „ravnodušnost najgora stvar koja joj se može desiti“.

– Nemoj to ponoviti. Nikad. Da li to namerno radiš? Ne razumem šta se događa! Dođi ovamo, molim te. Šta to radiš? Izluđuješ samu sebe, jesi li svesna toga? Nema lakog puta. Ako želiš da pobediš, moraš da treniraš – govori Alina uplakanoj tinejdžerki.

Tinejdžerka joj se izvinila. Njihova rasprava na kraju se završila zagrljajem.

No američki TMZ takođe tvrdi kako je Putinova ljubavnica nekoliko meseci pre ovog incidenta pretila da će istu devojčicu, zbog njene loše izvedbe na treningu, poslati natrag u ratom razorenu Ukrajinu.

Pročitajte još:

Dugo se tvrdilo da Kabajeva, uprkos negiranju iz Kremlja, ima dva sina s Putinom.

Prema nedavnom izveštaju nezavisne istraživačke medijske kuće „Dossier Center“, dečake neprestano čuvaju službenici osiguranja, a profesionalni treneri, dadilje i guvernante ih obožavaju. Osim što skriva sinove od javnosti, ruski predsednik čak odbija da prizna vezu s osvajačicom zlatne olimpijske medalje.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar