Mahek Bukhari Foto: Instagram

Tik Tok influenserka Mahek Bukhari, 23-godišnja zvezda društvenih mreža, na sudu je zbog optužbi da je angažovala sedmočlanu bandu kako bi ubila ljubavnika svoje 45-godišnje majke. Razlog poprilično bizaran - devojka nije bila srećna što je majka u vezi sa 21-godišnjim mladićem.

Mahek je majci Ansren poslala poruku kako njen dečko Sakib Husain „neće znati ni koji je dan“. Husain je imao, kako se moglo čuti na sudu u britanskom Lesteu, trogodišnju vezu s devojčinom majkom. Sukob je počeo kada je ona pokušala da ih razdvoji, piše Dejli mejl.

Porota je takođe imala priliku čuti kako je Husain u noći ubistva uvučen u zamku jer mu je devojka rekla da dođe kako bi mu vratila novac koji je pozajmila. Seo je u automobil sa svojim prijateljom, 21-godišnjim Mohamedom Hašimom Iljazudinom. U jednom trenutku primetio je da ih neko prati, prenosi Jutarnji list.

Nazvao je broj hitne službe i rekao kako ga brzo vozilo prati te se zabija u njegov automobil. Ubrzao je krenula filmska potera, a to je vozilo onda je udarilo u Sakibovu Škodu pa ju je bacilo sa puta. Pri tome su vozač i njegov suputnik na mestu izgubili živote. Telefonska linija s pozivnim centrom policije još je bila otvorena kada se začuo jak udarac, a potom i vrištanje.

#related-news_0

Mahek je optužena za dvostruko ubistvo, a uz nju su optuženi i njena prijateljica Rekan Karvan, kao i Raesa Džamala, koje se terete da su učestvovale u organizaciji. No uhapšena je i njena majka, kao i prijateljica Nataša Aktar (22).

Četiri sata pre pogibije mladi Sakib pokušao je stupiti u kontakt s Ansren, no ona nije htela razgovarati, nakon što je on zapretio da će njihove seksi snimke poslati njenom suprugu, koji nije znao za aferu.

Husainova porodica na sudu je opisala da njihov pokojni sin nije štedeo te je 24 godine starijoj ženi kupovao poklone, odvodio je na večere i u hotele. Suđenje se nastavlja.

BONUS VIDEO: Paljenje automobila V.A. (31) osumnjičenog za ubistvo N.S. u Krnjači

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar