Avionski toalet
Avionski toalet Foto:Bildagentur-online / Alamy / Alamy / Profimedia

Učiteljica iz Čikaga Marisa Fotijeo morala je da se samoizoluje u toaletu aviona četiri sata, nakon što je rezultat brzog testa na virus korona, koji je uradila usred leta za Island, bio pozitivan, javlja danas Raša tudej.

Ona je tokom leta u Evropu na odmor iznenada dobila upalu grla, ali s obzirom na to da je ponela sa sobom nekoliko kompleta za brzo testiranje, testirala se u toaletu aviona.

Brzo je obavestila stjuardesu, koja je procenila da u avionu nema dovoljno praznih mesta da bi se pravilno izolovala, nakon čega se učiteljica samoizolovala u toaletu do kraja leta.

Za taj slučaj, javnost je saznala kada je učiteljica objavila snimak na svom TikTok profilu u kom je toalet opisala kao svoju „VIP karantinsku sobu“.

@marisaefotieo Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. #luxuryliving #imsolucky #covid #vaccinated #fyp #viralvideotiktok #quarantine ♬ I'm So Lucky Lucky - Grandzz

Nakon što je avion sleteo u islandsku prestonicu Rejkjavik, žena je smeštena u humanitarni hotel Crvenog krsta, gde je trenutno u toku desetodnevni karantin.

Kako je rekla, oseća se dobro i planira da ode za nekoliko dana, dok su njeni otac i brat, koji su bili na istom letu, bili negativni na virus i mogli da nastave put u Švajcarsku.

Bonus video: Dete u izolaciji, roditelj na muci, a šta je sa poslodavcima?

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar