Foto: D.H./N1

"Odmah po primanju prijave, izlaskom policijskih službenika PU Lukavac na lice mesta, zatečeno je dete za koje se sumnja da je pucalo iz vatrenog oružja, kao i odbačeno vatreno oružje i drugi predmeti", saopšteno je iz MUP-a TK Bosne i Hercegovine nakon pucnjave koja se dogodila jutros u OŠ u Lukavcu.

“Dete (starosti nepunih 14 godina) se nalazi pod policijskim nadzorom u prostorijama PU Lukavac, dok se vatreno oružje i ostali odbačeni predmeti obezbeđuju do otpočinjanja uviđaja. U pucnjavi je ranjeno jedno lice, N.O. (1985) iz Lukavca, zaposlen u OŠ Lukavac grad koje je tom prilikom zadobilo teške telesne povrene konstatovane na Klinici za hirurgiju, a prema trenutnim informacijama ranjeni je podvrgnut operativnom zahvatu na Klinici za ORL koja je još uvek u toku“, dodaje se u saopštenju, navodi N1 BiH.

Osumnjičeni je pod nadzorom policijskih službenika PU Lukavac.

Pročitajte još:

“Obezbeđenje lica mesta vrše policijski službenici PU/PS Lukavac, a uviđaj pod nadzorom dežurnog Tužioca KTTK-a koji se nalazi na licu mesta izvršiće istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TKa i OKP PU Tuzla. Na licu mesta nalazi se i Tužilac za maloetnike. U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti dece i maloletnika u krivičnom postupku, nismo u mogućnosti dati više informacija“, saopšteno je.

Podsetimo, u školi u Lukavcu jutros je došlo do pucnjave, kada je maloletni bivši učenik otvorio vatru. On je upucao nastavnika engleskog, nakon čega je priveden.

BONUS VIDEO Crni bilans pucnjave u Japanu: Ubijene tri osobe, napadač se zabarikadirao u zgradi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar