Direktor Gimnazije Nijaz Halilović upucan je u napadu u Sanskom Mostu zajedno sa profesorkom engleskog jezika Gordanom Nidžan i sekretaricom Nisvetom Kljunić.

Iz MUP-a USK su potvrdili da su mrtva tri radnika srednje škole, te da je osumnjičeni nakon toga pokušao da presudi i sebi. Mediji pišu da je osumnjičeni M. V, koji je navodno bio pomoćni radnik u školi.

Motiv su navodno određene nesuglasice koje su ranije postojale jer su ljudi koji su upucani bili deo komisije koja je suspendovala M.V, navode Nezavisne.

U toku je uviđaj, a školu su okružile jake policijske snage.

„Za sada mogu da potvrdim da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u Gimnaziji, te da su tri osobe poginule i da je jedna teže povređena. Svi ostali detalji će biti poznati nakon obavljenog uviđaja“, rekao je Adnan Beganović, portparol MUP-a USK.

Iz najveće zdravstvene ustanove u Srpskoj kazali su da je napadač dovezen sa prostrelnom ranom grudnog koša, ali u svesnom stanju.

„Dovezen je u Urgentni centar UKC Republike Srpske sa prostrelnom ranom grudnog koša. Pacijent je svestan i trenutno su dijagnostičke procedure u toku, te je planiran operativni zahvat“, saopšteno je iz UKC RS.

Navode da su sve dalje prognoze u ovom slučaju preuranjene.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare