Foto: AdrianDittmann/Twitter/Printscreen

Isplivao i klip Tomasa Metjua Kruksa, koji se s puškom raspoređuje na krov, odakle je pucao na Donalda Trampa, ranio ga, posle čega je ubijen.

Tomas Metju Kruks (22) identifikovan je kao napadač koji je pokušao da izvrši atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa.

Pojavio se i snimak momenta kad je atentator pucao na Trampa. Na snimku se može videti kako Metju Kruks leži na krovu s oružjem. Čuje se i vriska i panika koja kreće odmah nakon što su se začuli hici.

Ranije se pojavio i snimak Kruksa na kojem se on nalazi u atomobilu i u kameru saopštava kako mrzi republikance i Trampa.

Foto: Twitter/Printscreen

Federalni istražni biro (FBI) identifikovao je 20-godišnjeg Tomasa Metjua Kruksa kao „subjekta umešanog“ u pokušaj ubistva bivšeg predsednika Donalda Trampa. U saopštenju FBI navedeno je da je Kruks iz Betel parka u Pensilvaniji.

Pojavio se i svedok atentata na Trampa, izvesno Greg, koji je BBC izjavio da je pokušao da upozori pripadnike obezbeđenja na atentatora koga je video na krovu, ali da niko nije reagovao.

Sve vesti o ovom događaju možete čitati na ovom linku.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare