Foto: shutterstock By Jan Mlkvy

Hrabroj četvorogodišnjoj devojčici Luni-En Forsajt iz Engleske bila je potrebna operacija i 40 šavova nakon što joj je američki buldog otkinuo komad obraza, a kako je preneo britanski portal Miror, operacijama tu nije kraj, jer je očekuje još nekoliko u narednom periodu, kako bi se povreda u potpunosti sanirala.

Dok se mala Luna-En oporavlja, ožiljci na njenom licu su svakodnevni podsetnik na taj užasan trenutak.

Njena majka Ejmi Hobson (32) kaže da je taj pas bio malo veći od ponija. Morala je da ga udari i šutne ne bi li ga odvojila od svog deteta. Međutim, porodica je bila užasnuta kada je čula da je pas i dalje u policijskom skloništu i da odluka o pravnom postupku još nije doneta.

Foto: Shutterstock

„Prošlo je četiri meseca, a odluka, koliko ja znam, nije doneta. Ludo je imati ove ogromne pse. Mislimo da bi on mogao da bude mešanac buldoga i velike doge, ali testovi još nisu obavljeni“, priča majka.

Dalje je rekla kako je njena ćerka napadnuta u kući prijatelja gde su svratili na putu kući iz kupovine. Pas je trebalo da bude zatvoren u spavaćoj sobi, ali je izašao i došai u dnevnu sobu, gde je napao Lunu-En.

Pročitajte još...

Slična nesreća dogodila se i petogodišnjoj Fari-Liji Nikol, koja je osakaćena poput Lune-En, jer joj je pas zario zube u obraz u Stoktonu na Tisi.

Ejmi je naglasila da Vlada treba da počne da obraća pažnju na žrtve ovih napada.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar