Hrvatska policija ilustracija
Hrvatska policija ilustracija Foto:Denis LOVROVIC / AFP / Profimedia

Jedan je čovek ubijen, a više ih je ranjeno u pucnjavi nešto nakon 20 sati u sisačkom naselju Capraške Poljane.

Kako je policija izvestila, napadač se nakon pucnjave dao u bekstvo. Istovremeno, gase se tri zapaljena objekta, a policija je poručila kako je to povezano s pucnjavom.

Stanovnici Siska su u strahu. Celo naselje je okupirala policija, čuju sirene, stigla je i Hitna pomoć, prenosi 24sata.hr.

„Prestrašno, ceo Sisak je u strahu jer nisu našli tog čoveka. Kvart je pod opsadom, ne znamo šta se događa. Sve je puno policije“, ispričao je jedan meštanin za 24sata.

„Živim jako blizu tog naselja, ovde je opsadno stanje. Sedim kod kuće u šoku i ne mogu verovati“, rekla je jedna meštanka.

„Čuo sam pucnjeve i odmah nazvao policiju. Došli su ovde specijalci i blokirali sve, sirene se čuju…“, ispričao jedan stanovnik.

PROČITAJTE JOŠ:

Večernji list saznaje kako je osmoro ljudi prevezeno u bolnicu. Među njima je i čovek koji nije ranjen, ali je prevezen u bolnicu jer je u kući bio na respiratoru, a nestalo je struje.

Prevezeni u bolnicu imaju prostrelne rane na glavi, trbuhu, rukama i nogama. Hitna je potvrdila da je jedna osoba mrtva.

Među osmoro prevezenih u bolnicu nema dece.

Vatrogasci su uspeli da ugase otvoreni plamen na kućama, no sve je i dalje puno dima.

BONUS VIDEO: Pomahnitali muškarac ubio pet kolega i sve prenosio uživo na Instagramu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar