Kejt Midlton Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia; Printscreen/X

Kejt Midlton, princeza od Velsa, oglasila se po prvi put nakon što je u javnost objavljena fotografija nje i njene dece, koju su agencije povukle zbog sumnje da je montirana.

„Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi koji slave imali srećan Dan majki“, poručila je Kejt Midlton.

Podsetimo, Rojters, Asošiejted pres (AP), Geti i agencija Frans pres (AFP) rekli su medijima da „obrišu“ fotografiju iz svojih sistema i arhiva nakon što je slika objavljena u nedelju.

AP je rekao za Skaj njuz da fotografija pokazuje „nedoslednost u poravnanju leve ruke princeze Šarlot“.

Druge agencije navele su da postoji mnogo „nelogičnosti“ na fotografiji, zbog čega postoji opravdana sumnja da je montirana.

POGLEDAJTE JOŠ:

PA Media, najveća britanska novinska agencija preko koje kraljevska porodica redovno objavljuje svoje zvanične informacije, saopštila je da nije povukla fotografiju, ali je portparol rekao da agencija traži hitno objašnjenje od Kensingtonske palate u vezi sa zabrinutošću zbog moguće „manipulacije“.

Na fotografiji koju je snimio princ Vilijam i koju je Kensingtonska palata objavila juče, kada se u Velikoj Britaniji obeležava Dan majki, prikazana je princeza Ketrin sa njihovo troje dece, a navodno je snimljena prošle sedmice u Vindzoru.

Fotografija je postavljena na društvenim mrežama princa i princeze od Velsa, uz poruku od Kejt u kojoj je zahvalila javnosti na lepim željama i kontinuiranoj podršci u poslednja dva meseca.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare