Ilustracija Foto:Shutterstock

Na društvenim mrežama se pojavio dramatičan snimak koji prikazuje trenutak kada su britanskog turistu i njegovog sina brutalno pretukli izbacivači ispred bara u tajlandskom „Gradu greha“ u Pataji.

Ian Tomas (60) i njegov sin Gregori (37) ušli su u Matador Bar u gradskoj ulici Soi Buakao, ali ih je vlasnik bara navodno zamolio da napuste bar oko 1.35 5. avgusta.

Par su izbacivači izveli napolje kada je njihova žestoka svađa prerasla u fizičku tuču, a Gregori je prvi bio pretučen. Na snimcima nadzornih kamera se vidi kako su ga udarili i povukli na zemlju gde su ga zatim više puta udarali nogama.

Na snimku se zatim vidi kako je stariji Britanac Ian, u crnoj košulji, udario čuvara po licu, izazvavši još više haosa dok ga je osoblje gurnulo na zemlju dok ga je više puta udaralo u glavu.

Gregori je u viđen kako pokušava da pomogne ocu, ali je ponovo napadnut i pretučen, a otac je ostavljen na gomili na putu.

Kasniji snimci sa lica mesta pokazuju kako Gregori prepričava događaje.

37-godišnjak je rekao: „Izbacivač je postao agresivan prema meni, a ja sam rekao ‘hoćeš li da se boriš sa mnom?’. Počeo je da se bori sa mnom. Izašo sam napolje i on me je gurnuo na zemlju i cipela mi se izula. Ustao sam i rekao ‘izvini, izvini’ i dao sam mu 2.000 bahta. Sve je bilo u redu“.

Policajci Pataje stigli su na lice mesta da intervenišu nakon izveštaja zabrinutih prolaznika.

Zatekli su Gregorija kako neguje povređenog Iana, koji je ležao na zemlji sa povredom na licu i slomljenim naočarima.

Odveli su turiste i izbacivača Nathakarn Boonprasom (27) u policijsku stanicu na ispitivanje.

Nathakarn je rekao da mu je vlasnik bara naredio da isprati britanske veseljake iz bara, ali ga je Ian gurnuo, što je izazvalo haotičnu borbu.

PROČITAJTE JOŠ:

Nije bilo jasno zašto su turisti izbačeni iz lokala.

Na stanici, Ian se požalio na bolove u grudima i morao je hitno da bude prebačen u Memorijalnu bolnicu u Pataji na lečenje.

Policajci su rekli da su on i njegov sin bili pod dejstvom alkohola i da su saslušanje zakazano za kasniji datum.

Kapetan policije Natapol Saengsee rekao je da su policajci proverili snimke incidenta kako bi „našli rešenje“. On je dodao: „Mi posredujemo između ove dve grupe kako bismo osigurali da se situacija reši“.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar