Foto:Shutterstock

U Nemačkoj se dogodio još jedan slučaj nasilja. U gradu Hajdenu grupa mladih između 12 i 17 godina mučila je 13-godišnju devojčicu nekoliko sati. Mučenje devojčice snimili su mobilnim telefonom, prenosi nemački RTL.

U vezi sa ovim događajem vodi se istraga protiv šest osoba, saopštio je istražni državni tužilac. Kako prenosi nemački RTL, reč je o dva dečaka i dve devojčice.

Objavili su snimak mučenja devojčice

Oni su devojčicu nekoliko sati tukli i ponižavali. Navodno su joj ugasili opušak cigarete na licu i spalili kosu. Snimak mučenja objavili su na internetu, a možete ga pogledati ovde.  

Na snimku grupa mladih udara devojčicu po nosu, posipa je pepelom i poliva pićem po glavi. Tokom napada, devojčica je plakala, molila ih da prestanu, ali je oni ne puštaju, kao što se vidi na video snimku.

Ovaj slučaj podseća na nedavno ubistvo dvanaestogodišnje devojčice Luize iz Frojdenberga u Nemačkoj, koje su počinile njene vršnjakinje, a koji je šokirao nemačku javnost. I ovoga puta grupa mladih napada devojčicu sličnog uzrasta. Trinaestogodišnjakinja sedi na ivičnjaku u crvenoj majici, a nezvanično se saznaje da su joj devojke koje su je mučile najpre uzele jaknu, džemper i naočare, a zatim su usledile batine, pljuvanje i maltretiranje satima.

Nemački mediji javljaju da još nije poznato da li će protiv osumnjičenih biti podignute optužnice. Granica krivične odgovornosti u Nemačkoj je 14 godina.

Od Luizine smrti, u Nemačkoj se raspravlja o tome da li treba sniziti starosnu granicu za krivičnu odgovornost.

BONUS VIDEO: Nezapamćen zločin u Nemačkoj – devojčicu (12) izbole vršnjakinje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar