Foto: AP/Police

Sin holivudskog moćnika Sem Haskel (35) izjasnio se da nije kriv za ubistvo svoje žene i njenih roditelja u kući koju su delili u Los Anđelesu.

Kako piše Gardijan, Haskel se pojavio na sudu sa lisicama na rukama i bez majice zbog zvanične zabrinutosti da može izvršiti samoubistvo.

Zadržan je bez kaucije od hapšenja u novembru, nakon što je policija otkrila torzo, za koji je kasnije potvrđeno da pripada njegovoj supruzi Mej Haskel, u kontejneru za smeće u tržnom centru. Telo je isečeno na komade i patologu je trebalo više od mesec dana da isto identifikuje.

Tela supruginih roditelja, Janksiang Vanga i Gaošan Lija, tek treba da budu pronađena. Međutim, tužioci i policijski istražitelji kažu da su sigurno i oni mrtvi i da ih je verovatno doživela slična sudbina kao i Mej.

Pomenuti slučaj ubistva je među najstrašnijima koji je dospeo na naslovne strane u poslednjih nekoliko godina i malo je falilo da se Haskel izvuče, jer je grupa građevinskih radnici pre nego što je telo pronađeno prijavili policiji da su videli crne vreće u blizini Haskelove kuće, ali govorili su samo španski i nadležni ih nisu shvatili ozbiljno.

Radnici su rekli istražiteljima da im je Haskel dao 500 dolara da odlože nekoliko vreća za smeće. Rekao im je da su kese pune kamenja i ukrasa za Noć veštica. Međutim, brzo su shvatili da je sve što su nosili mokro i da uopšte nije davalo utisak da se radi o kamenju. Mislili su da je možda meso.

Vlasti su malo govorile o mogućem motivu ubistava. Prema sudskim zapisima, Haskel je bio hapšen i 2008. godine i optužen za napad smrtonosnim oružjem.

Pročitajte još...

Mejin ujak za Los Anđeles tajms je da je ona došla u Sjedinjene Američke Države iz Kine da studira računovodstvo i da je upoznala svog budućeg muža kada su oboje bili studenti. Nakon što su 2010. godine dobili dete, u Ameriku su došli i njeni roditelji.

Ako bude osuđen, Haskel se suočava sa kaznom doživotnog zatvora bez uslovnog otpusta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar