Kristina Joksimović Foto:privatna arhiva instagram

Ubistvo švajcarske manekenke srpskog porekla, Kristine Joksimović, dogodilo se u februaru i predstavljalo je veliku misteriju, sve dok konačno nisu otkriveni detalji stravičnog zločina.

Švajcarski mediji pišu da je njen suprug Tomas priznao ubistvo. Sud je odbio njegov zahtev da ga puste iz pritvora.

Ipak, on ima svoju verziju priče.

PROČITAJTE JOŠ:

On je navodno naveo da je suprugu ubio u samoodbrani, nakon što je ona njega napala nožem, ali to se nikako ne slaže sa nalazima obdukcije.

Suprug nije izgledao kao da mu je žao

Naime, u izveštaju piše da je Kristina preminula nakon davljenja. Nakon toga, njeno telo je raskomadano testerom, nožem i baštenskim makazama, a delovi su i samleveni u blenderu.

Prema pisanju lokalnih medija, Tomas je uhapšen svega dan nakon što su pronađeni posmrtni ostaci žrtve.

U početku je govorio da je Kristinu pronašao mrtvu i da je zatim u panici raskomadao njeno telo u vešernici njihove kuće, tako da je do sada nekoliko puta menjao priču.

Prema trenutnom statusu istrage, kod počinioca postoje „konkretne indicije mentalne bolesti“ i sklonosti kao kod sadista.

Prema prethodnim istragama, navodni počinilac je pokazao „primetno visok nivo kriminalne energije, nedostatak empatije i hladnokrvnosti nakon što je ubio svoju suprugu“ i pokušao da prikrije zločin.

Kristina Joksimović Foto:privatna arhiva instagram

I razgovori sa javnim tužilaštvom pokazuju da je muškarac već bio nasilan pre ubistva. Navodi se i da je bivšu partnerku rukom uhvatio za vrat, udario je i gurnuo uza zid.

Žena je takođe nekoliko puta bila davljena. Par je imao dvoje dece zajedno.

Prema lokalnom izdanju 20 Minuten, Joksimović je krunisana za Mis severozapadne Švajcarske, a 2007. bila je finalistkinja za Mis Švajcarske.

Kasnije je vodila sopstveni biznis kao trener na modnoj pisti i bila mentor modela Dominik Rinderkneht za izbor za Mis univerzuma 2013.

„Izgledali su kao savršena porodica”

Kako je u februaru za Blick rekla prijateljica Kristine Joksimović, ništa nije ukazivalo na zločin. Rekla je: „Meni su izgledali kao savršena porodica.“

Drugi poznanik je rekao da je bilo problema.

„Njih dvoje su mesecima u krizi. Policija je bila pozvana pre horor događaja zbog fizičkog nasilja“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar