Foto: Sebastien Bozon / AFP / Profimedia, EPA/NINA PROMMER

Aktivistkinja i spisateljica, koja od 1995. godine nosi i nadimak najpoznatije ljubavnice na svetu, Monika Levinski (50), danas izgleda puno drugačije od vremena kad je u javnosti eksplodirala vest da je u aferi sa američkim predsednikom Bilom Klintonom.

U međuvremenu je u ‘potpunosti transformisala‘ svoj izgled, a mnogi se slažu da danas izgleda nikad bolje, prenosi Jutarnji list.

Levinski se predstavila u novoj kampanji brenda „Reformation“ iza koje stoji i organizacija „vote.org“. Cilj je motivisati žene da izađu na predstojeće predsedničke izbore u Americi i daju svoj glas ‘sa stilom‘.

View this post on Instagram

A post shared by Reformation (@reformation)

Tu se ne misli na način odevanja već na odvažnost i stav.

Pročitajte još...

„Ref žena je osnažena žena – a osnažena žena koristi svoj glas“, rekla je ona u kampanji „You‘ve Got the Power“. Iako je u prvom planu sam cilj kampanje, zanimljivi su i modni komadi u kojima Levinski pozira, a njihove cene kreću se od 198 do 448 dolara.

Levinski je koproducirala dokumentarni film HBO Maxa „15 Minutes of Shame“ 2021, u kojem se istražuje kako su kultura otkazivanja i posramljivanje na internetu uticali na ljude poput nje.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar