Engleska policija
Engleska policija ilustracija Foto:Tristan Potter / SWNS / SWNS / Profimedia

Misteriozna smrt 10-godišnje devojčice već danima okupira englesku javnost. Sara Šarif pronađena je mrtva u svom domu u Vokingu, u Suriju, nakon što je njen otac 10. avgusta nazvao policiju iz Pakistana.

Smatra se da su Urfan Šarif (41), njegova partnerka Bejnaš Batol (29) i njegov 28-godišnji brat Faisal Malik s petoro dece dan ranije otputovao iz Ujedinjenog Kraljevstva u Islamabad, a policija ih traži radi ispitivanja.

Tačan uzrok Sarine smrti i dalje je nepoznat, ali obdukcija je pokazala da je Sara imala brojne teške povrede koje su verovatno nastajale tokom dužeg vremenskog perioda.

Brat čoveka kojeg traže zbog smrti njegove 10-godišnje ćerke rekao je policiji u Pakistanu da je Sara pala niz stepenice i slomila vrat, prenosi Dnevnik.hr.

Sarin stric Imran Šarif trenuno je u policijskom pritvoru radi ispitivanja, saznaje Skaj Njuz. On tvrdi da nije video svog brata Urfana Šarifa, koji ima još petoro dece od jedne do 13 godina.

Pročitajte još...

„Roditelji su mi rekli da je Urfan nakratko došao kući vrlo uzrujan. Stalno je govorio da će mu ‘oni’ oduzeti decu. Bejnaš je bila kod kuće s decom. Sara je pala niz stepenice i slomila vrat. Bejnaš je tada u panici nazvala Urfana“, navodno je ispričao Imran pakistanskoj policiji.

Policija i dalje traži informacije o Sarinoj smrti i želela bi da razgovara sa svima koji su poznavali devojku ili njenu porodicu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar