Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Kim Taylor/Bav Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da drama u vezi fotografije Kejt Midlton i njene dece, za koju će se ispostaviti da je montirana, postane još veća pobrinuli su se princ Hari i Megan Markl. Izvori bliski ovom paru rugali su se Kejt, rekavši da "Megan nikada ne bi napravila takvu grešku".

Megan Markl i princ Hari „bili bi uništeni“ da su delili tajno fotošopirane slike sebe i svoje porodice, rekli su izvori za Page Six.

Tvrdnja dolazi nakon što je Kejt Midlton objavila fotografiju sebe i svoje troje dece za Dan majki, više od dva meseca otkako je nestala iz javnosti, kako bi se suočila sa misterioznim zdravstvenim stanjem – samo da bi se ispostavilo da je fotografija uređena.

Foto: Rasid Necati Aslim / AFP / Profimedia

Vodeće svetske fotografske novinske agencije, uključujući Rojters i Asošiejted pres, povukle su spornu fotografiju. 

U ponedeljak se princeza od Velsa izvinila za bilo kakvu „zabunu“ koju je izazvala slika, rekavši: „Povremeno eksperimentišem sa uređivanjem“.

Ali, izvori bliski princu Hariju i Megan Markl su za Page Six rekli da bi ovaj par mnogo gore prošao da je došlo do ovakvog skandala.

Kraljevska porodica
Kraljevska porodica; Foto: Phil Harris / AFP / Profimedia

„Da su se Hari i Megan ikada susreli sa istim problemom, bili bi uništeni. Ista pravila ne važe za oba para. Ovo nije greška koju bi Megan ikada napravila… ona ima oštro oko i pažnju na detalje“.

Na fotografiji je bilo najmanje 10 grešaka, a samo je slika princa Džordža (10) očigledno nepromenjena.

Kraljevski izvori rekli su za da je ovo „amaterska, porodična fotografija koju je napravio princ od Velsa“.

Rekli su da je par želeo da ponudi „neformalnu“ sliku porodice za Dan majki, a da je princeza Kejt napravila „manja prilagođavanja“.

POGLEDAJTE JOŠ:

Uprkos pozivima da se original objavi, Kensingtonska palata je saopštila da neće ponovo izdati neuređenu fotografiju Kejt i njene dece.

Bizarni foto skandal doprineo je intenzivnim spekulacijama, uglavnom na internetu, oko dugotrajnog nestanka Kejt iz javnog života.

Princeza (42) je van očiju javnosti otkako je imala veliku operaciju abdomena u januaru, a Kensingtonska palata je upozorila da se neće vratiti na posao barem do Uskrsa.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar