grčka, sudar vozova Tanjug/AP
grčka, sudar vozova Tanjug/AP

Dvadeset sati nakon neopisive tragedije u Grčkoj, rođaci nestalih ne prestaju da tragaju za najmilijima i da se nadaju da će ih pronaći.

Traže svoje najmilije po bolnicama i sa nestrpljenjem čekaju identifikaciju tela u nadi da nisu na spisku žrtava.

Poslednjih nekoliko sati društvenim mrežama kruži fotografija mlade studentkinje koja je putovala kobnim vozom i za njom još uvek tragaju njeni rođaci.

„Nadam se čudu jer kažu da još uvek ima ljudi zarobljenih u olupini. Takođe se nadam da je u bolnici. Ali registracija je već obavljena u bolnicama“, kaže za protothema.gr Agapijeva majka, koja čeka identifikaciju tela i svih povređenih, kako bi saznala gde joj je ćerka, prenosi protothema.gr.

„Nikakva identifikacija nije izvršena ni sa jednim od povređenih. Uzeli su uzorak DNK da identifikuju tela“ , uznemireno opisuje ona.

Poslednji kontakt koji je imala sa njom bilo je neko vreme pre nego što se IC 62 sudario sa komercijalnim vozom, ubivši najmanje 40 ljudi.

„Dete je putovalo vozom. Poslednji put sam s njom razgovarala kada je voz zaustavljen u Paleofarsali i ruta je kasnila“ , navodi majka mlade studentkinje.

BONUS VIDEO: Snimci dronom jutro posle sudara vozova u Grčkoj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar