Pozar kineski trzni centar Novi Beograd
Ilustracija Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

U jednom noćnom klubu u Karlovcu sinoć je došlo do incidenta. Kako piše Radio Mrežnica, sinoć nešto nakon dva sata ujutro konobarica je "palila" šank i to pićem koje u sebi ima 80 posto alkohola i koristi se u koktelima. Prema prvim informacijama, zapalila se boca u kojoj je bilo popularno piće, a vatra sa šanka zahvatila je i nekoliko osoba, što se vidi na snimci koja kola društvenim mrežama.

Dok šank “gori” zbog “ugođaja”, čuje se muzika i stihovi “…ove noći pijani”, a u jednom trenutku vatra zahvata barem tri osobe, koliko se vidi na snimku. Zavladala je panika, a kako piše Radio Mrežnica, vrlo brzo stigla je policija, dok su povređeni odvezeni u karlovačku bolnicu na Švarči, tek nekoliko stotina metara dalje od lokala.

Policija je potvrdila događaj. Kažu da su četiri osobe teško povređene.

Foto: Ajdin Kamber/Shutterstock

„Rano jutros oko 2:30 sati policija je primila dojavu da je u ugostiteljskom objektu u gradskoj četvrti Švarča u Karlovcu povređeno više osoba. Na mestu događaja sproveden je uviđaj kojim je utvrđeno da su četiri osobe teško i tri lakše povređene opekotinama koje su nastale usled nestručnog rukovanja alkoholnim pićima 23-godišnje radnice ugostiteljskog objekta u svrhu efekta zapaljenja na šanku prilikom čega je došlo do iznenadnog izgaranja i povređivanja osoba za šankom“.

Sledi dalje istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja.

POGLEDAJTE JOŠ:

Iz noćnog kluba Monaco oglasili su se na društvenim mrežama i izrazili žaljenje zbog događaja.

„Ovim putem želimo izraziti iskreno žaljenje zbog nemilog događaja koji se noćas dogodio u prostoru Disco cluba Monaco. Oštećenima i povređenima želimo što brži i bezbolniji oporavak, nastalu štetu na osobnim stvarima svih oštećenih ćemo podmiriti, a svim oštećenima kojima je potrebna bilo kakva pomoć stojimo na raspolaganju sa svime što možemo učiniti. Nažalost ne možemo promeniti i uticati na to da se incident dogodio, ali možemo izraziti žaljenje i pokušati da ispravimo barem ono što se može ispraviti, objavili su.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar