Julija Vavilova Foto: Instagram

Pavel Durov, suosnivač aplikacije za razmenu poruka Telegram, uhapšen je u subotu uveče u aerodromu u Parizu, a u tom trenutku je sa njim bila i jedna devojka, o kojoj su krenule da se šire razne priče.

Milijarder jer uhapšen u okviru preliminarne istrage o navodnim prekršajima koji se vezuju uz njegovu platformu Telegram, a koji uključuju prevaru, trgovinu drogom, internet nasilje, organizovani kriminal i promovisanje terorizma.

PROČITAJTE JOŠ:

Zanimljivo je da Durov nije bio sam u trenutku hapšenja. Nekoliko novinskih izveštaja sugeriše da je bio u društvu devojke, koja je navodno takođe uhapšena sa njim, prenosi NDTV.

U pitanju je izvesna Julija Vavilova, koja ima 24 godine.

Mnogi komentarišu da je upravo ona kriva za hapšenje Pavela Durova.

Na internetu su se pojavile razne teorije. Neki pišu da je Vavilova bila pod istragom, da je objavljivala svoje kretanje do detalja i tako otkrila gde se nalazi Pavel Durov. Neki čak tvrde da je Vavilova Durovu „smestila“ hapšenje, tako što je na svom Instagram nalogu objavila otkrivala njegovu lokaciju.

Ona je objavljivala postove iz raznih država gde su navodno bili zajedno njegovim avionom, kao što su Kazahstan, Kirgistan i Azerbejdžan.

I ona je bila sa njim u privatnom avionu kada su sleteli u Pariz, neposredno pre nego što su ih francuske vlasti uhapsile.

Nijedna od spomenutih informacija o Vavilovoj nije potvrđena.

Julia Vavilova je inače influenserka i na Instagramu ima preko 20.000 pratilaca. Navodno se bavi kriptovalutama.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar