Foto:EPA-EFE/ADAM VAUGHAN; Geoff Robinson / Shutterstock Editorial / Profimedia; DAVID HARTLEY / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, uslikana je zajedno sa princom Vilijamom kako danas napušta zamak Vindzor.

Princ od Velsa je viđen kako danas popodne odlazi u Vestminstersku opatiju na godišnju službu Dana Komonvelta sa suprugom Kejt Midlton, koja je u kolima bila pored njega.

Međutim, kako prenosi Dejli mejl, ona neće prisustvovati istoj ceremoniji, već je krenula na privatni sastanak.

Nije poznato kuda je krenula princeza od Velsa, ali je očigledno izbegavala da pokaže lice fotografu, što je dodatno zabrinulo javnost.

Ova paparaco fotka dolazi u trenucima kada je Kensingtonska palata bila pod sve većim pritiskom da objavi originalnu fotografiju Kejt, nakon što se princeza od Velsa izvinila jer je priznala da je editovala porodični portret sebe kako sedi sa princom Džordžom, princezom Šarlotom i princom Luijem.

Glavne svetske foto agencije su povukle tu sliku, nakon što su primetile znake digitalnog uređivanja, uključujući nedostatak dela rukava princeze Šarlot i neusklađenu ivicu njenog zgloba i suknje.

Foto: Victoria Jones-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jutros se princeza od Velsa izvinila na društvenim mrežama.

„Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želeo sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi koji slave imali veoma srećan Dan majki“, poručila je ona.

Stručnjaci za odnose s javnošću opisali su ovaj fijasko kao „autogol“ i pozvali zvaničnike palate da objave nemontiranu sliku u pokušaju da povrate poverenje javnosti.

POGLEDAJTE JOŠ:

Dok je princeza javno preuzela krivicu za izmenu fotografije, Kensingtonska palata je saopštila da neće ponovo izdati neuređenu fotografiju Kejt i njene dece.

„Moguće je da se ona kod kuće igra sa kompjuterom i koristi AI alat, ali ako zaista žele da povrate bilo kakvo poverenje, trebalo bi da objave neuređenu fotografiju, ne može biti tako loše ako samo su napravili nekoliko podešavanja“, rekao je stručnjak za odnose s javnošću Mark Borkovski.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare