Nikola Krstić Foto: Privatna arhiva

Srbin Nikola Krstić, nagrađivani filmski stvaralac i kreator digitalnog sadržaja, polako korača ka vrhu sveta i krči svoj put do zvezda.

Nikola već izvesni period živi u Italiji, a pre nekoliko godina krenuo je iz svoje domovine i to sa jednim ciljem – da ostvari svoje snove i postane najbolji u svom poslu.

I posle brojnih prizanja za svoje radove i dela, Nikola je nedavno došao na ideju da stvori nešto novo, nešto za ljude iz njegovog sveta i nešto sto mu je donelo “milion”.

„Pre 4 godine sam imao mali san da otvorim društvenu mrežu gde svi mi iz sektora možemo da delimo naš rad i nađemo inspiraciju. Nisam znao da će mi sve to doneti, ali je projekat poleteo i stigao do neverovatnog broja od 1.3 miliona pratilaca na Instagramu, gde se svi najpoznatiji i najtalentovaniji filmmakeri nalaze, dele svoj rad, i inspirišu druge. Zahvaljujući tome sam uspeo da zaposlim, savetujem i naučim puno osoba da prate svoje snove i da od svog hobija napreduju i pretvore to svoju u karijeru. To me nekako učinilo srećnim u životu i dalo snage da pomognem drugima, da im dam vetar u leđa“, rekao je Nikola.

„Pallete“ je postala jedna od najpoznatijih i najvećih drustvenih mreža na svetu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar