Žizel P. sa ćerkom na suđenju svom suprugu optuženom da ju je drogirao i sksualno zlostavljao Foto: Christophe SIMON / AFP / Profimedia

Suprug koji je godinama drogirao i snimao svoju ženu dok je siluje više od 70 muškaraca branio je svoje gnusne zločine optužujući je da je imala afere, rečeno je na sudu. Tužilac tvrdi da je zlostavljao i svoju ćerku.

Kada je Žizel Peliko rekla svom mužu Dominiku (71) da joj je potrebno lečenje od neobjašnjive seksualno prenosive bolesti on je sugerisao da ona sigurno ima afere dok je on išao na vožnju bicikla i na kuglanje, pitajući je uz smeh: „Pa, šta radiš tim danima?”

71-godišnja baka nije bila svesna mračne istine: da su njeni ginekološki problemi rezultat serijskog zlostavljanja nakon što bi je Peliko ubacio tablete za smirenje u večernje obroke.

Pokušaj penzionisanog radnika elektroprivrede da svoju ženu prikaže kao ženu opsednutu seksom u njihovom naizgled „savršenom“ braku pojavio se kada je sudija Rože Arata izneo dokaze optužbe.

Zajedno sa 50 muškaraca iz svih sfera francuskog života koje je regrutovao na veb stranici za voajere i svingere, Peliko optužen je za teško silovanje, piše Dejli mejl.

Suđenje Dominiku Pelikou koji je drogirao suprugu i dovodio muškarce da je siluju Foto: Christophe SIMON / AFP / Profimedia

Navodi se da je organizovao napade na svoju suprugu između 2011. i 2020. godine, koji su izašli na videlo nakon što je uhapšen zato što je fotografisao ispod sukanja žena u supermarketu.

Kada je policija pretražila kuću koju su on i gospođa Peliko delili, u lepom provansalskom selu Mazan, pronašla je oko 20.000 slika I snimaka njegove žene koju su napastvovala 72 stranca.

Peliko, koji je često režirao silovanja, označio je svoje filmove sa natpisima kao što su „Njeni silovatelji“, „Zlostavljanje“ i „Moja drolja“. Takođe je naveo imena napadača i detalje dela koje su počinili, omogućavajući policiji da uđe u trag 50 njih. Međutim, još 22 su neidentifikovani i nikada neće biti izvedeni pred lice pravde jer je slučaj sada zatvoren.

Da bi se uverili da je gospođa Peliko bila u nesvesti i da nije pristala na seks, kako su tvrdili mnogi uhapšeni napadači, istražitelji su bili primorani da je suoče sa mučnim video snimcima.

Upitana na pretpretresnom ročištu kako je reagovala kada je saznala da ju je ponizio navodno ugledni porodični čovek sa kojim je imala troje dece, rekla je: „Gadi mi se. Osećam se prljavo, ukaljano, izdano. Bio je to cunami. Udario me je brzi voz”.

Doživela je nervni slom i kaže se da je nekoliko puta pokušala samoubistvo.

Odlučna da osramoti svoje napadače i istakne zločin silovanja izazvanog drogom, ona se hrabro odrekla prava da se suđenje održi nasamo i ostane anonimna.

Isto učinio i ćerki?

Juče je sud čuo da je Domik Peliko čak drogirao i napravio kompromitujuće fotografije svoje ćerke. Istražitelji su, kako se navodi, otkrili fajl pod nazivom „Gola moja ćerka“ u kojem su pronašli fotografiju Kerolajn Darijan, sada sredovečne majke, kako spava na krevetu.

Činilo se da je bila obučena u odeću svoje majke, ali je bila delimično gola.

Slika je snimljena u porodičnoj kući u Vilije-sir-Marn, u blizini Pariza, pre 2013. godine kada su Peliko i njegova supruga otišli ​​u penziju i preselili se u Provansu.

Žizel Peliko sa ćerkom Karolin Darijan na suđenju Foto: Credit line: Christophe SIMON / AFP / Profimedia

Kako je sudija aludirao na ovaj incident, gospođa Darijan – koja je od tada napisala memoare pod naslovom Više ga ne zovem tata – bila je preplavljena emocijama, pozlilo joj je i morali su da joj pomognu da je izvedu sudnice.

Iako je njen otac priznao da ima „nekontrolisane seksualne impulse“ i drogira svoju ženu zbog silovanja, njegova advokatica Beatris Zavaro kaže da će poricati da je zlostavljao svoju ćerku.

Rečeno je da je jedan od muškaraca optuženih za silovanje gospođe Peliko u bekstvu, ali 49 ih je prisutno na suđenjima. Dok se njih 14 izjasnilo krivim, sudija Arata je rekao da je njih 35 odbacilo optužbe.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar