Foto: Privatna arhiva

Baka ubijene devojčice Lole Džejms podelila je potresnu ispovest o svojoj krivici, nakon što je odlučila da jedan dan ne čuva svoju unuku, koja je baš tada ubijena.

Nikola Džejms (48) se osećala previše bolesno da bi brinula o detetu – koje je ubijeno dok su o njemu brinuli mama Šinejd i njen dečko.

Slomljena baka je u intervjuu za Miror rekla: „To je odluka za kojom ću zauvek žaliti – da sam se brinula o njoj kao i obično, ona bi i dalje bila ovde. Osećam se zaista krivom, bila sam samo 15 minuta udaljena od mesta gde je Lola napadnuta od strane čudovišta“.

Lolu je nasmrt pretukao Kajl Bevan, dečko njene majke, koji se suočava sa doživotnom robijom nakon što je proglašen krivim za ubistvo devojčice.

Foto: Facebook

Očekuje se da će Nikolina ćerka Šined Džejms (30), koja je spavala u vreme fatalnog napada, biti uhapšena nakon što ju je porota okrivila da je dozvolila Lolinu smrt.

PROČITAJTE JOŠ:

Na suđenju za ubistvo navedeno je da je Lola imala 101 ogrebotinu i modricu na svom telu pre nego što je pretrpela katastrofalnu povredu glave za koju je Bevan istakao da ju je zadobila kada se spotaknula o porodičnog buldoga i pala niz stepenice.

Ali Nikola kaže da nikada nije primetila ni jedan trag na Loli dok je brinula o njoj u nedeljama koje su prethodile ubistvu u Haverfordvestu.

„Od suđenja sam provela sate gledajući Loline fotografije i video snimke na mobilnom telefonu – na njoj nema nikakvih tragova. Kupala sam je svaki dan i uvek je trčala kao dvogodišnjaci. Čuvala sam je većinu vremena, primetila bih nešto“.

Nikola se plaši da je Bevan (31) verovatno naneo rane nekoliko dana pre fatalnog napada u julu 2020. godine.

Nikola je rekla da je Bevana srela samo jednom tokom njegove kratke veze sa njenom ćerkom tokom izolacije zbog koronavirusa.

„Nikad nisam mislila da je sposoban da ubije našu ljupku Lolu. On je kukavica, nikada nam nije rekao šta se zaista dogodilo te noći.“

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar