Pjotr Sviderski sa ženom i sinovima Foto: Facebook

Veruje se da je otac ubio svoja tri sina pre nego što je sebi oduzeo život nakon što su svi pronađeni mrtvi u kući u „mirnom malom kvartu“.

Pjotra Sviderskog, za koga se smatra da je poljski državljanin, njegove sinove blizance i njihovog brata – svi mlađi od četiri godine – pronašla je ekipa Hitne pomoći u subotu u 13 časova.

Policija je potvrdila da je užasan incident u stambenoj ulici u Stejnsu u Sariju izolovan i da ne veruju da je iko drugi bio umešan.

Majka i najbliži rođaci su u šoku i o njima brinu medicinski radnici.

Mnogi su ostavili cveće naslonjeno na zid imanja, a komšije su opisale tri dečaka kao “anđele”, piše „Dejli mejl“.

Razgovarajući o Pjotru, komšija Majk Kresvel (68), rekao je za Sun: „Izgledao je kao fin momak, ali niste mogli da razgovarate s njim jer je uvek bio pod stresom.

“Bili su prelepa porodica. Deca su bila voljena i o njima se brinulo”.

Jedan stanovnik, koji je tražio da ne bude imenovan, rekao je: „Ovde nikad nema problema. Ništa nije ukazivalo na to da će se ovako nešto desiti – bez svađa, bez buke, ičega.“

Drugi komšija je rekao: „Bili su savršena porodica, ljupka deca. Bio je fin momak i njegova žena je bila zaista fina. Niko u ulici ne zna zašto se ovo dogodilo, ne možemo da verujemo – to je užasno.“

Komšija Šehr Sikandari ranije je ispričao kako je čuo „užasne vriske“ žene neposredno pre nego što je policija stigla na lice mesta.

„Neverovatno je i traumatično ono što smo čuli. Još smo u šoku. Troje divne dece – videli smo ih kako se igraju. To je divna porodica. Neposredno pre dolaska policije čuli smo glasne vriske. Pre toga nismo ništa čuli. Mislili smo da nisu kod kuće – možda negde napolju… Posle 12 sati čuli smo vriske, a onda je došla policija. Žena je vrištala. Bili su to strašni krici i svi su izašli da vide šta se dešava”, ispričao je komšija.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar