Harvi Vajnstin Foto:Tanjug/Etienne Laurent/Pool Photo via AP

Producent Harvi Vajnstinhospitalizovan je nedugo nakon što je vraćen u zatvor na ostrvu Rikers.

Prema rečima njegovog advokata, Vajnstin je hospitalizovan zbog niza testova nakon što se vratio u Njujork, a prebačen je u bolnicu na Menhetnu.

„Pregledali su ga i poslali u bolnicu Belevu. Čini se da mu treba mnogo pomoći, fizičke“, rekao je njegov advokat, prenosi „Daily Mail“ i dodao:

„On ima mnogo problema. Dobija sve vrste testova. On je pomalo nalik na olupinu voza po zdravlju“.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsećamo, Najviši sud u Njujorku u četvrtak je poništio osuđujuću presudu Harviju Vajnstinu iz 2020. po optužbama za seksualne zločine.

Apelacioni sud u Njujorku je utvrdio da je sudija koji je predsedavao slučajem Vajnstina napravio ključnu grešku, dozvolivši tužiocima da kao svedoke pozovu niz žena koje su izjavile da ih je Vajnstin napao, ali da te optužbe nisu bile deo procesa koji se vodio protiv njega.

Poslednje dve godine, Vajnstin je proveo u zatvoru u kaliforniji, a sada je prebačen u Njujork, u ustanovu srednjeg nivoa obezbeđenja.

Vajnstina je više od 100 žena optužilo za seksualno zlostavljanje, a u Njujorku je osuđen za napad na dve žene. Odluka Apelacionog suda, koja dolazi više od četiri godine nakon što je njujorška porota proglasila Vajnstina krivim, komplikuje slučaj osramoćenog producenta.

BONUS VIDEO: Hit Ledžer – Svestrana glumačka zvezda koja je prerano otišla u legendu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare