Debata između Džozefa Bajdena i Donalda Trampa dovela je do pomešanih emocija među biračima i političarima u Americi. Trampu se zameraju laži, Bajdenu bled nastup u najmanju ruku, ali je možda najbizarniji trenutak sa debate onaj tokom kog su aktuelni i bivši predsednik Amerike dogovarali partiju golfa.

To se dogodilo nakon što su  Bajden i bivši Tramp odgovorili na pitanja moderatorke CNN-a o zabrinutostima koje su glasači izrazili u vezi sa njihovim godinama. Bajden je pričao o svojim postignućima, a Tramp se hvalio da je prošao kognitivni test.

Debata Bajden Tramp Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

„Polagao sam dva kognitivgna testa, oba sam prošao“, rekao je Tramp (78), napadajući Bajdena (81). Predsednik Amerike se nasmejao u tom trenutku, ali je rasprava postala burnija.

„Upravo sam osvojio dva klupska šampionata“, pohvalio se Tramp, govoreći o dve pobede u sopstvenom golf klubu za koje ga je Bajden ismevao na mrežama.

POGLEDAJTE JOŠ:

Oni su nastavili da razmenjuju uvrede kada je reč o kognitivnim sposobnostima, ali i golfu, što je rezultiralo i pozivima na golf.

„Mogao bih da igram golf sa njim, ali samo ako sam nosi svoju torbu. Misliš da to možeš“, pitao je Bajden Trampa.

„Hajde da se ne ponašamo kao deca“, odgovorio je predsednički kandidat republikanaca.

Sve detalje o debati Bajden-Tramp pročitajte u našem BLOGU UŽIVO.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare