Princeza Kejt Midlton Foto:Tanjug/AP Photo/Alberto Pezzali

Princeza od Velsa se oglasila i objavila nove detalje o svom zdravstvenom stanju, nakon što je 22. marta saopštila javnosti da boluje od raka. Ona je najavila i da će za vikend prisustvovati kraljevoj rođendanskoj paradi.

Princeza je u emotivnoj poruci na društvenoj mreži „Iks“ navela da su je oduševile sve ljubazne poruke podrške i ohrabrenja tokom poslednjih nekoliko meseci.

„Kažu da dobro napredujem, ali kao što svi koji prolaze hemioterapiju znaju, postoje dobri i loši dani. U tim lošim danima osećate se slabo, umorno i morate da odmarate“, navela je Kejt Midlton.

Ona je istakla i da je njeno lečenje u toku i da će trajati još nekoliko meseci.

„U danima kada se osećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je da se uključim se u školski život, provodim vreme na stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i da malo radim od kuće“, navela je Kejt.

Princeza od Velsa otkrila je i da će ovog vikenda prisustvovati Kraljevoj rođendanskoj paradi sa svojom porodicom i izrazila nadu da će se pridružiti nekoliko javnih angažmana tokom leta.

„Učim kako da budem strpljiva, posebno sa neizvesnošću. Uzimam svaki dan kakav dođe, slušam svoje telo i dopuštam sebi ovoliko potrebno vreme da se izlečim. Hvala vam puno na razumevanju i svima vama koji ste tako hrabro podelili svoje priče sa mnom“, napisala je princeza.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare