Avion
Foto: Shutterstock

Polugoli putnik bio je jedan od trojice putnika koji su ispraćeni iz aviona zbog izazivanja haosa.

Posada na letu Džetstara iz Balija, Indonezija, do Brizbejna u Australiji, morala je da interveniše kada je tetovirani muškarac postao nasilan prema paru koji je sedeo iza njega.

Svedoci su rekli da su drugi ljudi u avionu pokušali da razdvoji putnike, a pilot je zapretio da će prinudno sleteti ako se nemiri nastave.

Na snimku objavljenom na TikTok-u vidi se kako putnici aplaudiraju dok ih australijska federalna policija izvodi iz aviona na aerodromu u Brizbejnu.

A na snimku, žena u grupi pokazuje srednji prst putnicima, govoreći im: „Je*ite se“.

Policajci su čekali na aerodromu dolazak aviona i ušli da isprate tri putnika pre nego što je bilo kome drugom dozvoljeno da ode.

Za incident niko nije optužen, prenosi 7Njuz.

PROČITAJTE JOŠ:

Portparol AFP-a je rekao: „Policija je odgovorila na zahtev za pomoć jedne avio-kompanije u vezi sa putnicima na letu koji je stigao u Brizbejn sa Balija u četvrtak, 27. aprila. AFP se ukrcao u avion i ispratio jednu ženu i dva muška putnika iz aviona pre nego što su se ostali putnici iskrcali. Sva tri putnika su postupila u skladu sa policijskim uputstvima da se iskrcaju“.

Džetstar je u saopštenju rekao: „Ova vrsta nasilnog i ometajućeg ponašanja je potpuno neprihvatljiva i nikada se neće tolerisati na našim letovima. Priznajemo da bi ovo bilo veoma uznemirujuće iskustvo za druge putnike i obraćamo se onima koji su sedeli u blizini. Ovo je takođe bila izuzetno teška situacija za našu posadu i mi im pružamo podršku. Dobrobit naših putnika i posade je uvek naš prioritet broj jedan“.

BONUS VIDEO: Pomahnitali muškarac ubio pet kolega i sve prenosio uživo na Instagramu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar