Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Iz KB Dubrava u Zagrebu danas su kratko saopštili da je žena, primljena u sredu uveče sa povredama opasnim po život, koje joj je bivši partner naneo sekirom, van životne opasnosti, ali da je i dalje u teškom stanju.

Žrtva je nakon napada hitno prevezena u bolnicu, gde je operisana, zadobila je teške povrede glave i mozga i nalazi se na odeljenju intenzivne nege.

„Sinoć je dovezena u Urgentni centar i odmah je upućena na hitnu operaciju, koja je protekla dobro, bez komplikacija i trajala je nekoliko sati. Radi se o teškim povredama opasnim po život. Još je rano govoriti kakve će biti posledice. Sada je na aparatima i sprovode se sve metode intenzivnog lečenja“, rekao je juče za televiziju N1 neurohirurg iz KB Dubrava.

Bivši partner ubio je njeno dete

Poslednji put je ova 42-godišnjakinja pozvala policiju u sredu uveče, u 20.26, kada je bivši partner banuo u njenu kuću na zagrebačkom Žitnjaku. Prijavila je da je zlostavljao objasnivši da je najverovatnije bio pijan.

Policija je posle primila još dva poziva od anonimnih osoba. Jednim je javljeno o svađi ljudi na ulici, a već drugim da su dve osobe, 42-godišnja žena i njena ćerka, povređene sekirom.

Policija je na mesto nesreće stigla devet minuta posle prvog poziva, ali je bilo kasno.

Oni koji su prvi stigli na mesto zločina zatekli su stravičan prizor – teško povređenu majku i dete, dok je nasilni 43-godišnjak u međuvremenu uspeo da pobegne.

Uprkos naporima lekara, dete je tokom noći preminulo u bolnici.

Prijateljica: Rekao joj je da će je kad-tad ubiti

Od prijateljice napadnute žene mediji doznaju da je žrtva odlučila da prekine svaki kontakt sa napadačem jer nije želeo da se promeni. Međutim, kažu, on sa tim nije mogao da se pomiri.

„Od tada joj je pravio probleme“, prisećaju se prijateljice žrtve. „Rekao joj je da će je kad-tad ubiti“ i dodaju da je očigledno iskoristio to vreme jer se brat njegove bivše partnerke preselio na drugu adresu.

BONUS VIDEO: Uviđaj u Subotici na mestu zločina gde je čovek ubio suprugu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar