Foto: Shutterstock

Prava drama odvila se na plaži u Dalmaciji. Naime, u petak ujutro je na plaži u Baškoj vodi, koja je poznata po najvećem broju koncesionara za ležaljke, jedan od koncesionara ležaljku bacio na dete, gosta iz Slavonije.

Nakon što je juče u javnost dospeo samo snimak ljutitog Slavonca, danas je upravo on ispričao svoju stranu priče za Jutarnji list.

Naime, Davor Mikulić iz Đakova, rekao je da je se na ležaljci igrala njegova 12-godišnja kćerka kada je na nju doletela druga ležaljka.

„Taj trenutak nisam video jer sam malo dalje bio u hladu, no odmah sam došao na detetov poziv, maknuo sam tu ležaljku i rekao mu da ne sme stavljati ležaljku ako nije iznajmljena“, objasnio je Mikulić, prenosi Jutarnji list.

PROČITAJTE JOŠ:

Koncesionari svoje ležaljke ne smeju postavljati ukoliko ih neko nije unajmio. Plažu mogu da koriste svi gosti, bez obzira da li su ih iznajmili ili ne. Međutim, ovaj koncesionar ponovno je stavio ležaljku tamo gde nije trebao pa ju je ljutiti Slavonac bacio u more.

„Rekao sam mu da ako još jednom to uradi i njega ću zafitiljiti u more“, dodao je.

Ubrzo su završili u kancelariji načelnika gde mu se izvinio načelnik, a pod uslovom da će mu načelnik oduzeti koncesiju, i koncesionar. Komunalni redar sastavio je zapisnik.

Mikulić je naglasio da nije bio razjaren, već je reagovao kao otac koji je došao da zaštiti dete na koje je bila bačena ležaljka.

BONUS VIDEO: Uhvaćena ajkula koja je usmrtila turistu u Hurgadi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar