Crna Gora, Cetinje, Dan pred ustoličenje mitropolita Joanikija
Foto: Nova M

Brat i sestra M.M. i J.M. ubijeni su večeras u bjelopoljskom selu Sokolac. Iz Uprave policije su saopštili da je oko 21.10 časova policiji u Bijelom Polju prijavljeno da su u zaseoku Sokolac, u blizini Tomaševa ubijena, dva lica starije životne dobi, čija su tela pronađena u kući, a da se naoružani izvršilac dao u bekstvo.

„Sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra bezbednosti „Sjever“, Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i lišenja slobode ovoga lica“, kazali su iz Uprave policije Crne Gore, prenose „Vijesti“.

Pročitajte još:

Oni su apelovali na građane Bijelog Polja, naročito meštane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak nepoznatim licima.

„Dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju stavljanja bezbednosne situacije pod kontrolu i lišenja slobode izvršioca. Osim toga, apelujemo na građane da bilo koju informaciju koju smatraju da može biti značajna, u odnosu na ovaj događaj, prijave policiji. Sa daljim tokom dešavanja policija će se blagovremeno oglasiti“, kazali su iz UP Crne Gore.

BONUS VIDEO: Član škaljarskog klana ubijen na Cetinju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar