Foto: Bodo Marks / AFP / Profimedia

Devojka starosti od 18 godina otela je bebu iz bolnice u Hamburgu, pa ju je nakon dva sata vratila u bolnicu. Kako piše nemački Bild, dete nije povređeno, a 18-godišnja tinejdžerka je uhapšena.

Devojka je sinoć otela bebu u klinici Helios Mariahilf u Hamburgu. Majka (35) bebe došla je u bolnicu sa svojom pet nedelja starom ćerkom jer je dete imalo visoku temperaturu.

Majka i beba bile su oko 19:45 na pregledu na odeljenju za bebe. Nakon pregleda, 18-godišnja Bugarka odevena u lekarsku uniformu prišla je ženi i detetu.

Nemačka policija racija Foto:Tanjug/Daniel Bockwoldt/dpa via AP

Navodno je majci rekla da joj je paket stigao na šalter za informacije te da ga može podići, a da će se ona pobrinuti za dete, prenosi Index.hr.

Nakon što je otkriveno da je reč o laži, devojke u belom mantilu i deteta više nije bilo. Tinejdžerka je s bebom pobegla iz bolnice.

PROČITAJTE JOŠ:

Majka je bila u šoku, ali dovoljno prisebna da pozove policiju. Usledila je potraga za detetom i devojkom. Patrole iz celog Hamburga bile su u akciji, a upozorena je i specijalna policija.

Gotovo nakon dva sata, mlada je otmičarka vratila nepovređnu bebu u bolnicu. Došla je u pratnji svog brata.

Kako piše Bild, devojka je navodno nedavno imala spontani pobačaj i u lošem je psihičkom stanju. Uhapšena je i smeštena u policijsku stanicu, a protiv nje se vodi istraga zbog sumnje u otmicu maloletnog deteta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar