Dritan Abazović Foto: Vlada Crne Gore

Crna Gora je prošlu godinu završila sa najvećim ekonomskim rastom u regionu i sada se priprema za rekordnu turističku godinu, rekao je danas predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović na dodeli godišnje nagrade najuspenijim menadžerima, preduzetnika i poslodavaca u prošloj godini.

„Bez vašeg učinka, dobrog upravljanja, profesionalnog pristupa, spremnosti da se prilagođavate novim okolnostima, koje su se dešavale i u Crnoj Gori i daleko od nje, to ne bi bilo moguće“, kazao je Abazović na događaju koji je organizovala Asocijacija menadžera Crne Gore.

Crna Gora je, kako je istakao Abazović, upela da položi jedan važan ispit.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Pokazala je da je tvrd orah u svakom smislu i da spoljni uticaji koji nekad imaju negativnu implikaciju na ekonomiju ne stvaraju toliko negativne uslove kada imamo ljude poput vas. Veliko mi je zadovoljstvo što ste svi zajedno u tome uspeli nezavisno jeste li menadžeri veliki, srednjih ili malih preduzeća, iz kog sektora dolazite i jeste li tek osnovani ili imate dugu tradiciju. Kada svi zajedno budemo imali krajnji cilj, a to je da Crna Gora dostigne standarde EU, mislim da sigurno možemo računati na uspeh“, kazao je on.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar