.

Princ Vilijam je uslikao Kejt Midlton na Dan majki samo 40 minuta pre nego što je princeza dva puta uredila fotografiju u Fotošopu kako bi je "učinila najboljom što može", piše Dejli mejl, pozivajući se na izvore iz palate koji sada objašnjavaju kako je došlo do skandala sa obrađenom fotografijom Kejt i njene dece.

Princ od Velsa je uslikao svoju nasmejanu porodicu kamerom Canon od 2.900 funti pre nego što je Kejt Midlton izvršila izmene kako bi poboljšala fotografiju, uoči njenog javnog objavljivanja na Instagramu u nedelju.

Rečeno je da su pomoćnici Kensingtonske palate proveli nedelje planirajući da objave fotografiju princeze od Velsa kako bi ugušili spekulacije na društvenim mrežama o prirodi Kejtinog stanja od njene operacije u januaru, što je duboko uznemirilo i naljutilo princa i princezu.

Kejt Midlton i deca Foto:Tanjug/Kensington Palacevia AP

Umesto toga, retka kraljevska greška rezultirala je još jednom javnom eksplozijom teorija zavere.

Šest vodećih svetskih agencija za slike, uključujući AP, povuklo je fotografiju zbog zabrinutosti da je „izvor manipulisao slikom“.

Kejt je objavila saopštenje, u kom je priznala da je „uređivala“ sliku, dodajući da „povremeno eksperimentiše“ kao „fotograf amater“ i izvinjava se zbog „bilo kakve zabune“ koju je slika izazvala.

Izvori navode da se princeza se osećala „užasno“ zbog slike i pokušavala je da je učini „najboljom što može da bude“.

Kraljevski izvori rekli su da je princeza napravila „manja prilagođavanja“ na slici, za koju su se ona i njen suprug nadali da će biti lep prizor za Dan majki.

Kejt Midlton Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Ovo je bila amaterska, porodična fotografija koju je snimio princ od Velsa. Njihova Kraljevska Visočanstva želela su da ponude neformalnu sliku porodice za Dan majki. Princeza je napravila manja prilagođavanja kao što je podelila u svojoj izjavi na društvenim mrežama, a porodica je zajedno provela divan Dan majki“, opisuje izvor za britanske medije.

POGLEDAJTE JOŠ:

Uprkos pozivima da se original objavi, Kensingtonska palata je saopštila da neće ponovo izdati neuređenu fotografiju Kejt i njene dece, što je samo po sebi izazvalo dalju debatu.

Palata se sinoć suočila sa sve većim pritiskom zbog debakla sa fotografijom. Tako je Kejt juče viđena na zadnjem sedištu automobila sa svojim mužem dok je odlazio iz Vindzora da bi otputovao u London na dva javna angažmana.

Dejli mejl je saznao da je otišla „privatni sastanak“ i da nije pratila Vilijama na obeležavanju Dana Komonvelta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare