Aleksandar Šapić Foto: Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Poverenik Srbija centra za grad Beograd Boško Šindić izjavio je da bi za normalan život Beograđana najbolje bilo da se Aleksandar Šapić iseli umesto što najavljuje iseljavanje Titovog groba.

“Od Titovog groba postoji neka korist, recimo obilaze ga turisti. Od Šapića imamo samo štetu. On je čovek koji je nemoralan i ne zaslužuje da bude gradonačelnik Beograda. To pokazuje činjenica da bolje pliva u lažima, manipulaciji i korupciji nego u bazenu”, rekao je Šindić na konferenciji za novinare povodom izbora gradonačelnika Beograda.

PROČITAJTE JOŠ...

Prema njegovim rečima Aleksandar Šapić nema konkretnu politiku koju može da predstavi građanima, već samo “srbuje”.

“Dok on srbuje, nameštaju se tenderi, tramvaji se plaćaju tri puta skuplje, ruši se Sajam, ruši se Savski most. A sve to zarad privatnig projekta Beograd na vodi”.

Šindić je podsetio i na to da Aleksandar Šapić tokom kampanje nije imao nijedan samostalni bilbord u Beogradu.

“On se sakrio iza imena Aleksandra Vučića. Svakako, izbori na osnovu kojih je formirana ova skupština bili su samo farsa. I gradonačelnik koji će biti izabran na osnovu te skupštine takođe će biti farsa”.

On je dodao da će režim “nastaviti da pljačka Beograđane, pre svega preko projekta Ekspo 2027.

“Takođe se ponovo planira aktivacija projekta Rio Tinta koji je jako štetan kako po građane tako i po životnu sredinu. Srbija centar će uvek biti na strani istine, na strani građana i zajedno ćemo sa ostalim partnerima organizovati otpor kako bismo sve štetne projekte onemogućili”.

“Bez obzira na sve to aktuelni režim predstavlja našminkanog mrtvaka. I bez obzira što lepo izgleda on ne postoji. To će se vrlo brzo i pokazati”, zaključio je Šindić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare