Aleksandar Vučić Foto: Printscreen Pink

Smena rukovodstva RTS-a nikada nije bio zahtev protesta "Srbija protiv nasilja", ali će ga predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisati, jer je kako je naveo u "Hit tvitu", javni servis postao "veoma pristrasan".

„RTS nikada nije bio zahtev, ali potpisaću im. Mislim da je RTS postao, ajde kao predsednik biću blaži, postao je veoma pristrasan na njihovu stranu, tako da je to najblaže što mogu da kažem.. To ima samo u Severnoj Koreji da vam se uključuju pet puta tokom dnevnika na protest u RTS-u, u državnom mediju. Uz svo poštovanje prema Severnoj Koreji, to samo još tamo ima“, istakao je Vučić.

Vučić je naveo da su bila četiri zahteva – ostavka Ružića, rijaliti i da je to završeno, da o REM-u može da se razgovara, ali da ostavka Gašića ne može.

On je rekao da Maja Gojković svojim saopštenjem nije uvredila glumca Nikola Koja, već da je samo navela činjenice.

„Za razliku od njih koji su govorili da smo goveda i ovce, fekalije.. Maja je navela podatke da se oko 100 puta više ulaže u filmsku industriju nego nekada. Oni su mene doživeli kao emanaciju sve vlasti, diktatora, zločinca, zlikovca, kao nekoga ko ne pripada njima ko neće se dodvorava i to je greška. Nažalost, zbog svoje arogancije, koje često nisam svestan, pokažem prezir prema njima, koji tako gedaju na ovaj drugi deo naroda“, naveo je Vučić.

***

BONUS VIDEO: Vučić odgovorio glumcima na kritike: U diktatorskom režimu ne biste dobili taj novac ni kao ponudu