Lider stranke "Srbija centar" Zdravko Ponoš napisao je na društvenoj mreži Iks da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "regrutovao" Dijanu Hrkalović za napade na njega. On je uputio poruku šefu naprednjaka, rekavši da ne želi "da se valja ublatu sa plaćenicima i dvorskim ludama".

„Čujem Vučić u ekipu za napad na mene regrutovao novu nadu svog PR tima g-đicu Hrkalović. Novinar Vučićević, naučnik Mitrović, lekar Krstić, vojskovođa Stupar ocvali. I dalje ti nije jasno da neću da se valjam u blatu sa tvojim plaćenicima i dvorskim ludama. Državnik, obrati pažnju“, napisao je Ponoš u svojoj objavi.

PROČITAJTE JOŠ...

Podsetimo, nedavno su nepoznate osobe su u soliteru u Preševskoj 61, u beogradskoj opštini Zvezdara, u poštanske sandučiće ubacile više od 150 letaka protiv predsednika stranke Srbija centar Zdravka Ponoša.

Leci su odštampani na papiru u boji i na njima se nalazi lik Zdravka Ponoša, a sa desne strane oslikan je pasoš sa natpisom „Evropska unija Republika Hrvatska putovnica“.

Ispod slike pasoša nalazi se i oslikana prva stranica na kojoj piše ime, prezime, datum i mesto rođenja Zdravka Ponoša, ali i pol, koji je označen slovom F, što je oznaka za ženski pol.

„Ovaj put sam osvetlio i ogolio njegovu farsu nuđenja izbora opoziciji jer on u stvari ne sme na izbore dok ne organizuje opoziciju po svojoj meri. A sporazum o zajedničkom delovanju Srbija centra, Demokratske stranke i Zajedno mu kvari planove“, istakao je Ponoš.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare