Predizborni skup SNS
Aleksandar Vučić na predizbornom skupu SNS u Bačkoj Palanci Foto:TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIC

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas na predizbornom skupu u Titelu da je država spremna za krizu, da ima punu kasu, te da će zahvaljujući politici koju vodi Srbija struju plaćati 12 puta manje od one na evropskom tržištu.

Vučić je naglasio da će žitelji te vojvođanske opštine dobiti školu, farbriku pijaće vode, prečistače i kanalizacionu mrežu.

„Došao sam da vam kažem da ćemo konačno, a trebalo je ranije izgraditi velelepnu školu “Svetozar Miletić“, obezbedili smo novac“ rekao je Vučić u Tuitelu koji je dnaas posetio posle Kaca, Bačke Palanke, Kučure kod Vrbasa i Čuruga, a gde su ga dočekali brojni građani.

Moraće, kako kaže, da se uradi i mreža puteva.

„Mnogo posla nas čeka, odredena je velika suma, oko 12 miliona evra za infrastrukturu“, rekao je predsednik SNS koji je dodao da nije vreme da se bavi političkim protivnicima jer je situacija složena, a biće još teža i lošija.

Prema njegovim rečima, zahvaljujući finasijskoj stabilnosti i onome što „ste uradili i što ste podržali politiku odgovornosti možemo da odgovorimo na sve izazove i da imamo zemlju koja može da prihvati svu težinu situacije“.

Kako dodaje „obezbedićemo i naftu i gas po mnogo nižim cenama od drugih, upravo zahvaljujući racionalnom ponašanju rukovodstva Srbije“.

Ponovio je da sa hranom neće biti problema, da izbori nisu igra, a držva igračka, posebno u prelomnim situacijama kao ova.

Zamolio je sve građane, posebno mlade da imaju razumevanja, da shvate da je suština u odgovornosti „zahvaljujući kojoj možemo da organizujemo budućnost, da sačuvamo stabilnost i da ne budemo u svakoj čorbi ni zaprška ni začin“.

„Kada vozovi idu nizbrdo na sva četiri koloseka, moramo da se sklonimo sa tog koloseka, da decu sačuvamo da budemo živi i zdravi i da ostanu u ovoj zemlji“, rekao je Vučić i naglasio da nam je odgovornost sada potrebnija nego ikada.

Dodao je da je za Titel važno da država dovede dobrog investitora za 350 radnih mesta.

„I to ćemo uraditi, ne smao zbog 350 porodica već da bi opština imala više novca za puteve, za socijalno ugrižene porodice“, rekao je Vučić i podsetio da su Ruma i Niš dobili po šest fabrika a Novi Sad sedam.

Rekao je i da se plaši samo Božjeg suda i onoga što dolazi jer to niko ne može da kontroliše, i podsetio da su u čarapari počeli da otpuštaju ljude, da nema sirovina za Železaru i Tarket jer su dolazile iz Ukrajine i Rusije.

Kako kaže i u Titel će tokom kampanje dolaziti mnogi da im govore i pričaju šuplje priče, ali ljudi znaju da to nije istina, rekao je on i dodao da neće odgovratati na napade protivnika.

BONUS VIDEO: Pitanje nemačkih novinara: Da li je Srbija na strani Putina ili Evrope


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare