Aleksandar Vučić Foto: TANJUG/TANJUG/ NEBOJŠA RAUS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao je večeras na skupu u Kraljevu izgradnju dijagnostičkog centra, kao i zatvorenog bazena u tom gradu.

Obraćajući se građanima u Sportskom centru „Ibar“, Vučić je rekao da mu je želja da u Kraljevo dovede još jednog kapitalnog investitora, koji bi mogao da zaposli školovanije ljude i one sa srednjom stručnom spremom da bi imali veće plate.

„Ove dve fabrike Leoni i Taipa, zapošljavaju preko 5.000 ljudi, plus što pomažemo domaćim kompanijama kao što je Gir koja zapošljava 800 ljudi, nadam se da će ih biti još i pomoći će im država još i više“, rekao je Vučić.

On je rekao da će Kraljevčani da dobiju i zatvoreni bazen, ali što je mnogo važnije dijagnostički centar i sa tim će se krenuti odmah, iako će, kako je rekao, mnogo da košta.

„Ja sam od 1994. godine dolazio u Čačak i Kraljevo i slušao od bezbroj političara kako je pitanje auto-puta samo pitanje dana. Danas, sutra, a nikad nijedan idejni projekat nisu napravili. Niko nije uradio ni kilometar puta, a sada ćemo završiti Preljinu za godinu i po dana“, rekao je Vučić

Naveo je da se radi koridor Čačak-Adrani, a zatim će ka Trsteniku, pa zatim brza saobraćajnica Kraljevo-Raška.

Vučić je obećao i da će Kraljevčani koji još nisu dobili novac za saniranje zemljotresa da ga dobiju.

„Mi smo tek sada uspeli da raspetljamo šta se dešavalo i da krenemo u drugu fazu da onim ljudima kojima nije regulisan novac za zemljotres vratimo novac i učinimo ono što nije urađeno za sve te godine. Bilo je mnogo krađe i lopovluka“, rekao je Vučić.

BONUS VIDEO: Vučić u Novom Pazaru kritikovao novinara N1

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar