Vladimir Goati Foto: Milan Obradović/Beta i PUPS – Solidarnost i pravda/ Univerzum HD Media

Konstitutivna i izborna sednica Gradksog odbora Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbija - Solidarnost i pravda održana je u Beogradu, a za predsednika je izabran prof.dr Vladimir Goati, saopštio je PUPS.

„Zadatak PUPS- a u Beogradu biće permanentno poboljšanje socijalno ekonomskog položaja penzionera, ali i svih drugih ranjivih socijalno ugroženih grupacija. Poboljšanje kvaliteta života je prioritet, ali isto tako i vraćanje dostojanstva, ličnog i porodičnog“, naveo je Goati, a piše u saopštenju.

Foto: Milan Obradović/Beta i PUPS – Solidarnost i pravda/ Univerzum HD Media

Predsednik PUPS-a Milan Krkobabić rekao je da će novi gradski odbor i ljudi u rukovodstvu imati zadatak da se „dosledno bore za vitalne interese svih onih koji žive od svog tekućeg i minulog rada, penzionere, poljoprivrednike, zaposlene…“.

Konstitutivnu i izbornu sednicu Gradskog odbora je vodio po ovlašćenju Izvršnog odbora potpredsednik partije Stefan Krkobabić.

Za potpredsednike Gradskog odbora PUPS izbarani su: Mira Jovanović, Rista Kostov i Aleksandar Đukić. Izabran je i Nadzorni odbor.

BONUS VIDEO Srđan Milivojević: Vučić pričom o održavanju izbora pokušava da zameni priču o odgovornosti vlasti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar