Bratislav Gašić, Vladimir Orlić
Bratislav Gašić, Vladimir Orlić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs; TANJUG/ JADRANKA ILIC

Ministar odbrane i nekadašnji direktor Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Bratislav Gašić uputio je večeras čestitku novoizabranom direktoru BIA Vladimiru Orliću i izrazio uverenje da će svojim radom "ostaviti trajan i pozitivan trag u istoriji naše službe".

„Kao ministar odbrane i bivši direktor BIA, izražavam uverenje da ćeš svojim iskustvom, stručnošću i posvećenošću uspešno voditi agenciju i doprineti bezbednosti naše zemlje. BIA je ključna institucija koja služi interesima Srbije i svih njenih građana“, naveo je Gašić u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ...

Gašić, koji se na čelu BIA nalazio od 2017. do 2022. godine, naveo je da je uveren da će se Orlić „uspešno suočiti sa svim izazovima koji ga očekuju“, kao i da će

„Tvoj dolazak u BIA značiće mnogo za ljude unutar agencije – ljude koji su odani, hrabri i vredni i koji će ceniti tvoju posvećenost i integritet. Želim ti da na toj poziciji nastaviš da vrednuješ znanje, lojalnost i hrabrost, jer to su osnovne vrednosti koje definišu našu službu“, dodao je Gašić.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare