Foto: Instagram/uzslobodan021

Novosadska opozicija „Udruženi za slobodan Novi Sad“ pozvala je građane da u četvrtak, 30. maja u 18 časova na uglu Zmaj Jovine i Dunavske ulice, isprate događaj pod nazivom "Sataraš revolucija - Ukus pobede" na kojem će kandidati za odbornike razgovarati sa građanima i častiti ih porcijom sataraša pred izbornu tišinu.

„SaTaRaŠ revolucija – ukus pobede! Uzmi tanjir sataraša, da pobeda bude naša! Uđite sa nama u predizbornu tišinu punog stomaka. Pridružite se i očistite svoj digestivni trakt od sendviča domaćim satarašem. Častimo tanjir sataraša napravljen po receptu pobede. Ugao Zmaj Jovine i Dunavske ulice u 18 časova 30. maja 2024. godine. Ovo je prva revolucija u ljudskoj istoriji koju su pojela njena deca“, navodi se u pozivu.

Inače, koaliciju „Udruženi za slobodni Novi Sad“ čine Stranka slobode i pravde, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Stranka Centar SRCE, Građanski pokret Bravo, Zeleno-levi front, Pokret slobodnih građana, Pokret obnove Kraljevine Srbije, Nova Demokratska stranka Srbije, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Ekološki ustanak i Pokret za Preokret.

Na izborima 2. juna su pod rednim brojem 11.

***

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare